9 december 2016

Na het succes van de zangavond tijdens het 60 jarig bestaan vorig jaar, kon een 2de editie niet uitblijven. Op vrijdag 9 december organiseert  KWB Minderhout voor de 2de maal "Minderhout zingt". Echter niet meer voor een beperkt KWB publiek, maar voor iedereen die van muziek en ambiance houdt.

 

Tijdens Minderhout Zingt staat het publiek centraal. De aanwezigen zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes, zoals:  : Het is een nacht, Land van Maas en Waal, Ik hou van u,  Mia… Maar we zingen ook Engelse succesnummers zoals : Cecilia, Bey bey love, Let it be, …
Vindt je jezelf niet echt muzikaal? Ken je de teksten niet goed? Geen probleem! Het is vooral het enthousiasme dat telt! Er zullen bovendien zangkrantjes zijn met alle liedjesteksten en vanop het podium wordt de samenzang door Trio Tripel in goede banen geleid.
De deuren gaan open om 20:00u. Als opwarmer draait DJ Marc (Van den Broek) alvast enkele meezingers. Vanaf 20:30 à 21:00u gaan we er dan volop tegenaan!

Om de muzikanten van Trio Tripel even op adem te laten komen, wordt er even een pauze ingelast. Ook jullie kunnen dan even je stem laten rusten en genieten van DJ Marc. Hij zal tevens na de tweede zangstonde zorgen voor een gezellige sfeer waarbij we ongetwijfeld ons beste beentje kunnen voorzetten op de dansvloer. Rond de klok van 2:00u gaan we dan afsluiten, zodat jullie ook de dag er na nog fris en helder kunnen nagenieten van de sfeervolle avond.
Voor dit alles vragen we u een bijdrage van 5 Euro voor KWB leden, en 7,5 Euro voor niet leden.
Omwille van praktische redenen willen we jullie wel vragen om voor 26 november  in te schrijven. Dit kan door jullie persoonlijk of per email (met aanduiding lid of geen lid) in te schrijven bij:

- Luc Herthogs, Lage Weg 33, 03/314.74.21, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Albert Van Bouwel, Venhoefweg 13, 03/314.45.36, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overschrijven graag op rekening nr.: BE26 6528 4262 4029