U leest het goed. De Avond-fiets-vierdaagse is in Minderhout aan zijn 25ste editie toe.
De succesvolle formule van de vorige 24 jaren blijft ongewijzigd. U heeft de mogelijkheid om tijdens deze vier avonden gezellig te fietsen met het hele gezin, de buren, de vrienden en/of kennissen.

 
Ieder fietst op eigen tempo. Elke avond wordt een route afgelegd van ±25 km langs rustige, landelijke wegen. Ook dit jaar hebben we weer getracht om zoveel mogelijk rustige wegen te nemen. Je kan zeker genieten van het fietsen en van de landelijke omgeving. Om niet verloren te rijden wordt een duidelijke routebeschrijving meegegeven. Kortom, U hoeft alleen nog maar de route te volgen en op de trappers te duwen…
Op onze uitgestippelde routes kom je zelden een café tegen. Onderweg bieden wij je daarom gratis een drankje en een versnapering aan.
 
Men kan iedere avond starten tussen 18u30 en 19u30 aan de Parochiezaal. 
Wie minimum 3 van de 4 avonden deelneemt, krijgt als extra nog een gezonde verrassing. De kinderen daarentegen een mooi, betonnen beeldje.
Dankzij onze gulle sponsors vindt de laatste avond nog een aanwezigheidstombola plaats met prachtige prijzen.
 
Dit jaar wordt er ook een trofee voor de jongste en oudste fietsende deelnemer uitgereikt.

Om de 25ste editie niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, worden elke avond een aantal waardebonnen verloot onder de aanwezige deelnemers.
 
Dit alles voor volgende democratische prijzen
-KWB-leden         1,50 € per avond, 4,00 € voor 4 avonden
-Niet KWB-leden 2,00 € per avond, 6,00 € voor 4 avonden

Voor meer info kan je terecht bij Ronni Leemans, 03/314 21 81