zondag 26 mei

Zit uw zolder, garage of tuinhuis ook volgestouwd met dingen die u waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken? Dat oude kastje of tafeltje, dozen met oude boeken of speelgoed, een grasmaaier of een kinderfietsje die niet meer worden gebruikt, … of wat voor spulletjes dan ook. Wat doet u ermee? Naar het containerpark of de kringwinkel? Mogelijk vindt u dit zonde, of is het nog te goed om zomaar weg te doen. Dan heeft KWB Minderhout voor u de oplossing. Zet al die spullen te koop in uw garage of tuin met onze garageverkoop.

Deze garageverkoop gaat door op zondag 26 mei, van 08:30 uur tot 16 uur.
Vooraf inschrijven is verplicht. Je kunt inschrijven tot zaterdag 11 mei, later is niet mogelijk. We moeten de adressen immers doorgeven aan de gemeente. Gebruik voor de inschrijving het losse formulier. Je kan het inschrijfformulier hier downloaden.

Deelname is gratis voor KWB leden. De KWB zorgt voor de nodige promotie via allerlei kanalen. De deelnemers ontvangen een week op voorhand een brief met verdere uitleg en materiaal. ’t Markenhof biedt de grote zaal gratis aan voor verkopers die wat verder weg wonen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan kan je dit aangeven op het formulier