De buurtluisteraar oktober 2023


Dit jaar is oktober de ‘luistermaand’. Wat betekent dat? In september krijgt elk kwb-lid samen met Raak een gratis maandkalender met allerlei opdrachten, spelletjes, raadsels en vragen. Die vragen gaan over 15 diverse thema’s in de buurt, die bekende Vlamingen graag in de kijker willen zetten. Ook krijgen nog 250 adressen in Minderhout dezelfde informatie. Op deze manier hopen we ook de stem van de niet-leden te horen.

Per twee dagen is er één thema: de eerste dag ontdek je iets leuks om samen met je huisgenoten te beleven, en de volgende dag is er een tof filmpje waarin een van onze Bekende Vlamingen het thema voorstelt en je een vraag stelt.
In 2024 gaan we aan de slag met de resultaten om zo onze kwb-buurten nog meer te doen bruisen!
In september horen en zien jullie hier meer over

KWB nationaal heeft een landelijk initiatief, waar KWB Minderhout op inhaakt. Het heet de ‘Buurtluisteraar’. Een Bruisende buurt begint bij jou. Beeld je in: jij hebt magische krachten om jouw buurt (nog) beter te maken. Wat zie je graag veranderen? Vertel het ons heel oktober lang, dankzij de Buurtluisteraar.