Dropping – 28 januari

Na de bustocht wordt je in groepjes gelost op verschillende dropplaatsen. Uitgerust met reflecterende armbanden en jasjes en de zelf meegebrachte zaklantaarns gaan de droppers hun eigen weg om de afgesproken verzamelplaats te vinden.

Hulpmiddelen, zoals kompas, verrekijker, stafkaarten, poolster, zijn uiteraard toegestaan. Dergelijke hulpmiddelen zijn te verkiezen boven het aanbellen bij het eerste beste huis dat men tegenkomt of het gebruik van een GPS. Eens je weet waar je bent, is er een heel stukje van de sfeer weg. Loop je ondanks je slecht oriëntatievermogen toch verloren, geen nood. Elke groep krijgt immers een telefoonnummer mee voor het geval dat ze echt het noorden kwijt zijn.
Op de verzamelplaats is voor elke deelnemer nog een warme kom soep voorzien. De laatste jaren nemen steeds meer gezinnen met kinderen deel. De groepen met kinderen krijgen daarnaast de voorkeur om met de 1ste bus om 17.45 uur te vertrekken.

Vertrek aan de parochiezaal ’t Markenhof

  • 1ste bus om +/- 17.45 uur
  • 2de bus om +/- 19.15 uur
  • dragen van een fluo vest is verplicht (liefst zelf meebrengen).
  • GSM of GPS mag niet gebruikt worden.
  • Aankomst in Minderhout rond 00:30u. De eerste bus met kinderen zal al rond 23.30 uur terug in Minderhout zijn.
  • In de prijs zit de verzekering , busrit heen en terug en een warme kom soep inbegrepen.

Kostprijs:

  • Prijs KWB-leden : 8 €
  • Prijs niet KWB-leden : 14 €

Vooraf betalen bij Steve, Luc, is mogelijk. Op de bus betalen is niet meer mogelijk.
Je kan ook via mail inschrijven: lucherthogs@telenet.be en dan betalen via rekening van de KWB Minderhout: BE90 0882 8634 7732 met vermelding dropping.


Uiterste datum van inschrijving: 22 januari 2023


Spreek alvast af met je buren, je familie of je vrienden. Het belooft weer een toffe avond te worden. Heb je niemand om mee te gaan? Geen probleem. Steve van Dun of Luc Herthogs zullen je wel een paar groepen voorstellen waarin je je wel thuis zal voelen.

Info:
Steve Van Dun, Hoge weg 27, Tel. 03/314.29.49 of 0472 88 34 01
Luc Herthogs, Lage Weg 33, Tel. 03/314.74.21 of 0475 86 62 34