Samenaankoop mazout – 9 mei

Ook dit jaar organiseert KWB-Minderhout samen met Okra weer een gezamenlijke aankoop van huisbrandolie. Door samen een grote hoeveelheid aan te kopen, kunnen we een mooie korting verkrijgen bij de leverancier. Met onze samenaankoop hopen we dit jaar weer een aardig centje te besparen
voor de mensen die met huisbrandolie hun huis verwarmen. We hopen weer een leverancier te vinden, maar op dit moment is dit nog niet gegarandeerd.

De bestelformulieren zullen worden verdeeld tijdens het tweede weekend van mei. Bestellen kan dan door de bestelstrook binnen te brengen tot dinsdag 9 mei 18:00u.

Leveringen geschieden dan vanaf donderdag 13 mei.

Dit jaar kan men opnieuw bestellen via e-mail. Hiervoor dien je de gegevens van het bestelstrookje door te mailen naar de KWB (Jan Meijer). Je krijgt hierna een bevestigingsmail van je bestelling met de melding OK. Indien er een gegeven ontbreekt zal dit ook per mail gemeld worden. Een nieuwe mail moet dan terug gestuurd worden voor de bestelling te vervolledigen.

Meer info te verkrijgen bij:
Jan Meijer
Vekenakker 5, Minderhout
0468/359 833 (na 18:30u)
vekenakker5@telenet.be